Accounting Medewerker Waalwijk

Accounting Medewerker Waalwijk

De Accounting Medewerker in Waalwijk is de man die het fundament van het financiële beheer van een organisatie realiseert. Met een degelijke financiële basis kan beleid worden gemaakt! Dat is de mening van Schaub recruitment, recruitment specialist van Accounting personeel. Diverse financiële vacatures in Waalwijk worden door Schaub recruitment opgelost. Nogmaals de Accounting Medewerker speelt een belangrijke rol. Hij neemt de regie bij de registratie en opstelling van de  financiële gegevens die immer aan grote verandering onderhevig kunnen zijn. De cijfers verbergen een wereld aan transacties, maatregelen, beleid en events. De Accounting Medewerker zal zich nooit vervelen. Hij is als een Sherlock Holmes in een never ending story. Wil jij ook een avontuurlijke job?  Zoek op je laptop of smartphone meteen de URL op van Schaub recruitment en ontdek een wereld van mogelijkheden!!

Belangrijk taken en verantwoordelijkheden van de Accounting Medewerker in Waalwijk zijn de nauwkeurige processing en de  accurate verwerking van de financiële transacties. Je realiseert de tijdige en correcte verwerking van de posten op de grootboekrekeningen. De saldibalansen, proefbalansen, kolommenbalansen houd je keurig op orde. Vraagposten boek je in het memoriaal. Het precies uitzoeken van onregelmatigheden is voor jou als een ontdekkingsreis in de jungle.  Als Accounting Specialist in Waalwijk tenslotte zorg je voor een totaal panorama.

Op school bleek je al goed met het vak rekenen. Mogelijk lagen de talen je wat minder. Later bleek je uit te blinken in de economische vakken. Je favoriete vakken waren accounting en statistics. Zelfstandig werken in teamverband lag je wel. Je was nooit gauw afgeleid. De geschikte Accounting Medewerker in Waalwijk heeft:

  • Minstens 12 maanden gewerkt op de financiële administratie
  • Is cijfermatig en zoekt structuur
  • Werkt graag samen en verduidelijkt graag zaken
  • Heeft een goede Nederlandse tong
  • Is bekende met Nederlandse fiscaliteiten

Geïnteresseerd? Stuur ons een emailbericht naar info@schaubrecruitment.nl.