Controller Waalwijk

Controller Waalwijk

Waalwijk is een belangrijke hub voor bedrijven. Schaub recruitment is een actieve bemiddelaar in banen op HBO en WO niveau. Veel vacatures in Waalwijk kun je vinden op de site www.schaubrecruitment.nl. Op dit moment zijn er veel financiële vacatures in Waalwijk zoals de Controller.

De controller is een boekhoudkundig specialist die de leiding ondersteunt bij het besturen en beheersen van de organisatie. Hij stuurt de mensen aan van de financiële administratie. Daarnaast verstrekt hij financiële details alsmede advies aan het management team en zorgt voor de financiële onderbouwing van het bedrijfsbeleid.

De Controller in Waalwijk richt zich ook op de gezondheid van bedrijfsonderdelen. Zo is hij actief met de instrumenten voor het meten en evalueren van prestaties. Hij wil alles kunnen beoordelen stelt graag normen en Key Performance Indicators (KPI’s) op. Zo wil hij onder andere meetbaar maken zaken zoals klantenservice, levertijd en kwaliteit. Vaker vertaald naar OTIF (On Time In Full). Een eigentijdse Controller in Waalwijk is van alle markten thuis.

In de vacatures voor Controller stelt Schaub recruitment vaak de vereiste opleiding en vaardigheden op. Zo moet de Controller vaak analytisch en cijfermatig zijn. Terwijl affiniteit met de handelskant ook wordt gewaardeerd. Hij moet tenslotte projecten en investeringen goed keuren. Vanzelfsprekend dient de Controller nauwkeurig te werken en complexe financiële opstellingen (zoals Excel) kunnen doorzien.

De directeur moet op de Controller in Waalwijk kunnen vertrouwen. De Controller gaat zijn eigen gang en werkt onafhankelijk. Hij dient weerstand te kunnen bieden aan de business. Vooral als de handel zwakker is moet de controller als een politie agent durven optreden. Hij neemt verantwoordelijkheid, neemt soms het voortouw en let op de winstgevendheid van de organisatie.

Soms is het noodzakelijk voor de Controller om internationale contacten te onderhouden. Dochter, zuster of moederbedrijven kunnen tenslotte overzees gevestigd zijn. Hij  zal goed overweg moeten kunnen met de vreemde talen. Met het Engels het Duits en het Frans kan hij zich goed redden in het buitenland.

Tenslotte zal de Controller een goede theoretische basis moeten hebben. Voor de Controller in Waalwijk wordt tenminste een opleiding op hbo nivo vereist. Onontbeerlijk is een voortraject. Vaak in de accounting of als assistent. Zonder gedegen achtergrond kan een onderneming lelijk in de knoei worden gebracht.

Meer weten bel Schaub recruitment op 073-6872424.