Financieel Medewerker Waalwijk

Financieel Medewerker Waalwijk

Woon je in Waalwijk, Sprang Capelle of Drunen? Oriënteer jij je op financiële vacature? Heb je een diploma in de Accountancy of Bedrijfseconomie? Zoek je een baan als Financieel Medewerker in Waalwijk? Dan kan Schaub recruitment jou van dienst zijn! Ga snel naar onze website www.schaubrecruitment.nl en maak een keuze uit de selectie van financiële vacatures!

In oktober zijn er veel mogelijkheden voor financiële professionals.  Schaub recruitment heeft veel vacatures die snel ingevuld dienen te worden. De eisen aan de vaardigheden van de Financieel Medewerker zijn divers. Allereerst heb je het boeken van de inkoop en verkoop facturen op de voorgeselecteerde General Ledgers. Je verwerkt veel data met Excel om voor of na calculaties te maken. Tevens gebruik je Excel om rapportages voor te bereiden. Vervolgens moet je nauwkeurig te werk gaan bij de goedkeuring voor de betaalbaarstelling van de facturen. Wekelijks tenslotte monitoort de Financieel Medewerker in Waalwijk de betalingen. De gegevens hiervan worden opgesteld in de debiteuren en crediteuren rapporten.

De Financieel Medewerker in Waalwijk staat midden in het digitale tijdperk. De Personal Computer en de smartphone zijn niet meer weg te denken. Makkelijk overweg kunnen met de computer, Word en Excel zijn vandaag de dag een basis vereiste. Zonder deze digitale hulpmiddelen kan hij niet langer functioneren. Dagelijkse kost zijn de rekenbladen, datawarehouses en automatische boekhoud systemen. Belangrijk is vervolgens om conform vigerende wetgeving te werken. Aanvullend zal hij de processen en procedures van het bedrijf in acht moeten nemen. Het zijn de business rules die strak gevolgd moeten worden. Vaak zal hij betrokken worden bij periodieke afsluitingen en externe audits van de accountant. Zijn vragen vele rapporten. Om daarna de werkdruk te verhogen met hun adhoc vragen. Niet te vergeten zijn er de vraagposten. Een uitpluis werkje voor de betere puzzelaar.

Bel ons op 073-6872424. Email kan ook naar info@schaubrecruitment.nl